Kies voor een echte professional

Heeft u last van een verstopping en heeft u hiervoor een ontstoppingsbedrijf nodig? Wij van Roovers Rioolreiniging kunnen u als ontstoppingsbedrijf uitstekend van dienst zijn. Als u voor ons kiest kunt u altijd rekenen op een uitgebreide service. Niet alleen zijn wij doordeweeks voor u bereikbaar, maar ook als er spoedgevallen zijn kunt u ons tijdens nacht- en weekenduren gewoon bereiken. Met een brede dienstverlening staan wij altijd klaar voor particuliere klanten. Ook de ondernemers worden bij ons niet vergeten en kunnen dus altijd van de dienstverlening binnen ons ontstoppingsbedrijf gebruik maken. Om te beginnen zullen wij altijd een gesprek met u aangaan. Belangrijk voor ons is om te weten waar problemen zich vormen en hoe deze eventueel zouden kunnen zijn ontstaan. Door middel van een analyse kunnen wij de problemen bij uw woning of bedrijf al snel onder de loep nemen. Zo kunnen wij als ontstoppingsbedrijf snel de veroorzaker van uw probleem achterhalen en een oplossing bieden.

Dienstverlening van A tot Z

Bij ons kunt u uiteraard rekenen op een brede dienstverlening. Niet alleen kunnen wij als ontstoppingsbedrijf verstoppingen verhelpen, maar ook alle onderstaande diensten kunnen wij voor u uitvoeren. Met deze brede dienstverlening zijn wij uiteraard bereikbaar voor een brede groep klanten en kunnen wij de totaaloplossing voor ieder project brengen. Voor alle diensten die wij verlenen geldt dat u kunt rekenen op een vrijblijvend advies. Uiteraard is het daarbij mogelijk om een offerte van ons te ontvangen.

  • Riolering ontstoppen
  • Onderhoud riolering
  • Reparatie/renoveren
  • Bestratingen
  • Dampdetecties uitvoeren
  • Stankoverlast bestrijden
  • Tv-inspecties
  • Opsporingswerkzaamheden
  • Ratten bestrijden

riool ontstoppen Geleen

Neem contact op voor onze tarieven

Als u niet teveel wilt betalen voor een ontstoppingsbedrijf bent u bij Roovers Rioolreiniging aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk altijd profiteren van messcherpe tarieven voor ieder project. Aangezien ieder project anders zal zijn is het lastig om vooraf al prijzen te benoemen. U kunt daarom beter contact met ons opnemen voor de mogelijkheden en tarieven. Contact opnemen kan door ons te bellen. Wij zijn doordeweeks altijd telefonisch bereikbaar, maar ook in de weekenduren kunt u voor spoedgevallen contact met ons opnemen. Voor minder urgente gevallen kunt u ons als ontstoppingsbedrijf uiteraard altijd mailen of gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wilt u ook kunnen rekenen op een professioneel ontstoppingsbedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op en profiteer van de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Navigatie