Zeg nee tegen vieze luchtjes!

Stankoverlast kan erg vervelend zijn en op vele verschillende manieren worden veroorzaakt. Heeft u last van stank uit uw riolering en wilt u van de stankoverlast af? Roovers Rioolreiniging beschikt over alle materialen die nodig zijn om de stankoverlast bij u aan te kunnen pakken. Met een uitgebreide analyse kunnen wij al snel ontdekken waar eventuele vervelende luchtjes vandaan komen en dit voor u gaan bestrijden. Met ruim 25 jaar ervaring heeft u bij ons een bedrijf gevonden dat beschikt over de juiste kennis om vieze luchtjes te lijf te kunnen gaan. Niet alleen voor stankoverlast, maar ook voor tal van andere diensten kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij staan als bedrijf voor een goede kwaliteit en een hoogwaardige service. Onze klantengroep bestaat uit vele particulieren en ook vele bedrijven hebben wij al met succes van stank af kunnen helpen. Mocht er overlast worden veroorzaakt waar geen spoed aan is, dan staan wij doordeweeks graag voor u klaar. Heeft een spoedklusje dat niet langer meer kan wachten? Ook in het weekend zijn wij gewoon bereikbaar en zullen wij snel bij u te werk gaan om overlasten weg te nemen.

Altijd de juiste oplossing

Dankzij het feit dat wij als bedrijf gespecialiseerd zijn op meerdere gebieden, kunnen wij bij uw project altijd het totaalpakket bieden. Heeft u stankoverlast en zijn er ook nog andere dingen die moeten worden aangepakt? Geen probleem! U hoeft niet meer meerdere bedrijven in te schakelen, maar wij zullen alles voor u regelen. Naast een uitgebreide service voor stankoverlast kunnen wij ook op andere gebieden een hoogwaardige service aan uw verlenen. Om te beginnen kunt u altijd eerst geheel vrijblijvend een gesprek met ons aangaan. Wij zullen u adviseren met mogelijke oplossingen en indien gewenst ook een offerte voor u uitbrengen. Iedere project is anders, dus voor ieder project zal er altijd een offerte op maat gemaakt worden. Hieronder vindt u een overzicht van de werkzaamheden die wij bij uw woning of bedrijf kunnen verrichten.

  • Ontstopping van rioleringen
  • Onderhoud riolering
  • Reparatie/renoveren
  • Bestrating
  • Dampdetecties uitvoeren
  • Stankoverlast bestrijden
  • Tv-inspecties
  • Opsporingswerkzaamheden
  • Ratten bestrijden

Stankoverlast

Contact opnemen

Voor meer informatie over de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn uiteraard telefonisch bereikbaar op werkdagen en in het weekend ook nog eens voor spoedklussen. Daarnaast is het voor minder urgente zaken altijd mogelijk om gebruik te maken van ons contactformulier of kunt u rechtstreeks een e-mail sturen. Neem vandaag nog contact met ons op en zet stankoverlast voorgoed buiten de deur.

Navigatie