Voor al uw klussen staan wij paraat

Roovers Rioolreiniging is meer dan alleen een ontstoppingsbedrijf. Wij willen met onze ruime ervaring van meer dan 25 jaar iedere klant uiteraard optimaal van dienst kunnen zijn. Bent u dus op zoek naar iemand die uw bestrating aan kan pakken, dan bent u bij ons evengoed aan het juiste adres. Voor het aanleggen van bestrating zijn er uiteraard vele bedrijven te vinden. Toch kunnen wij ons met een brede dienstverlening geheel onderscheiden van vele andere bedrijven. Door alle diensten die wij bieden kunnen wij het totaalpakket van diensten leveren aan iedere klant. Bij Roovers Rioolreiniging maakt het niet uit of u een ondernemer bent of een particulier klant. Voor beide markten zijn wij uiteraard altijd beschikbaar. U kunt bij ons altijd rekenen op een snel antwoord op al uw vragen en makkelijk contact opnemen. Mocht u ons niet nodig hebben voor bestrating, maar heeft u een spoedklus aan uw riolering? U mag ons zelfs in het weekend bellen voor noodgevallen en wij zullen uw problemen zo snel mogelijk verhelpen. Dankzij de juiste materialen kunnen wij uiteraard altijd optimaal van dienst zijn. Zo kan ook uw project groot of klein altijd snel worden aangepakt.

Totaalpakket van diensten

Als u op zoek bent naar een bedrijf die het totaalplaatje voor u in orde kan maken bent u bij ons aan het juiste adres beland. Onderstaande diensten kunnen wij u allemaal bieden, waarbij u uiteraard ook voor bestrating kunt rekenen op een uitgebreide service. In een vrijblijvend gesprek zullen we kijken wat we voor u kunnen betekenen. Op basis daarvan zullen wij een advies uitbrengen en kunt u uiteraard rekenen op een geheel vrijblijvende offerte. Dit geldt uiteraard niet alleen voor het aanleggen van bestrating, maar ook als u één van andere onderstaande diensten wilt gebruiken bent u van harte welkom. Bij ons kunt u altijd rekenen op een deskundig advies en echte specialisten die de werkzaamheden voor u uit komen voeren.

  • Ontstopping van rioleringen
  • Onderhoud riolering
  • Reparatie/renoveren
  • Bestrating
  • Dampdetecties uitvoeren
  • Stankoverlast bestrijden
  • Tv-inspecties
  • Opsporingswerkzaamheden
  • Ratten bestrijden

Bestrating

Contact voor meer info

Wilt u meer informatie op het gebied van bestrating of heeft u andere vragen? Contact opnemen is altijd geheel vrijblijvend. Bij ons kunt u rekenen op een offerte en een advies, waarbij u uiteindelijk zelf kunt bepalen of u met ons in zee wenst te gaan. Contact opnemen is mogelijk door ons te bellen. Daarnaast beschikken wij uiteraard ook over een e-mailadres en kunt u eventueel gebruik maken van ons contactformulier. Laat vandaag nog weten wat voor bestrating u aan wilt laten leggen en maak snel een afspraak.

Navigatie