Verstopte leidingen

Alle riool leidingen die regelmatig gebruikt worden slibben op den duur dicht. Dit komt doordat de vloeistoffen die door de leidingen worden afgevoerd vaste bestanddelen bevatten die tegen de binnenwand van de buis worden afgezet. Denk maar aan kalkaanslag, vetresten, urinesteen en zeepresten. Deze afzettingen verkleinen de diameter van de buis. Haren, textiel, toiletpapier etc. doen de rest en zorgen op een gegeven moment voor een verstopping. Veel mensen gebruiken een ontstopper, dit werkt niet voldoende of maakt het probleem vaak alleen nog maar erger. Veel ontstoppers kristaliseren in de leiding waardoor er een harde massa ontstaat. De rioleringswerkzaamheden zijn een gespecialiseerde aftakking van de loodgieter.

De geschikte oplossing

Roovers Rioolreiniging heeft voor iedere verstopping een oplossing. Snel en afdoende, hoe hardnekkig die verstopping ook mag zijn. Enerzijds hebben we de kennis en ervaring om de verstopping snel op de sporen en te verhelpen, anderzijds beschikken we over de meest geavanceerde apparatuur. Deze is standaard aanwezig op onze servicewagens.

Afvoerproblemen

Putdeksel

Herstelwerkzaamheden aan het riool

Graafwerkzaamheden worden onder onze verantwoordelijkheid uitgevoerd. Niet alleen voor verstoppingen bent u bij ons aan het juiste adres, ook reparaties en herstelwerkzaamheden aan uw riool worden door ons deskundig uitgevoerd. Desgewenst voorzien wij u ook van advies om zodoende problemen in de toekomst te vermijden.

Navigatie