Verstoppingen bestrijden!

Ga een verstopping ook te lijf en laat uw riool ontstoppen in Geleen door een professioneel ontstoppingsbedrijf. Roovers Rioolreiniging is een professioneel bedrijf waar u kunt rekenen op ruim 25 jaar ervaring op het gebied van riool ontstoppen. Daarnaast is het bij ons uiteraard ook mogelijk om te profiteren van vele andere diensten, waarbij kwaliteit voor ons altijd voorop zal staan. U kunt bij ons terecht voor dienstverlening aan particulieren, maar uiteraard zijn bedrijven uit de omgeving van Geleen ook van harte welkom. Voor een uitgebreide service kunt u op doordeweekse dagen uiteraard altijd contact met ons opnemen. Daarnaast zijn wij natuurlijk als extra ook in het weekend bereikbaar. Heeft u een noodgeval en moeten wij uw riool ontstoppen in Geleen? Geen enkel probleem, want u kunt ons dag en nacht voor spoedgevallen bereiken. Wij zullen kijken hoe de problemen aan uw riool veroorzaakt worden en zullen uw riool ontstoppen op vakkundige wijze.

Wat wij allemaal voor u kunnen doen

Voor iedere klant hebben wij niet alleen de mogelijkheid voor het ontstoppen in Geleen, maar kunt u uiteraard ook alle andere diensten die wij aanbieden gebruiken. Heeft u ons nodig en moeten wij uw riool ontstoppen in Geleen of heeft u één van onderstaande diensten nodig? Neem contact met ons op en wij zullen u zo snel mogelijk van eventuele problemen verlossen. Ga dus ook verstoppingen tegen en kies voor Roovers Rioolreiniging als u iemand nodig heeft voor ontstopping in Geleen.

  • Riolering ontstoppen
  • Onderhoud riolering
  • Reparatie/renoveren
  • Bestratingen
  • Dampdetecties uitvoeren
  • Stankoverlast bestrijden
  • Tv-inspecties
  • Opsporingswerkzaamheden
  • Ratten bestrijden

riool ontstoppen Geleen

Scherpe prijzen voor al onze diensten

Moeten wij uw riool ontstoppen of heeft u ons nodig op het gebied van de andere diensten zoals bijvoorbeeld voor uw bestrating, die wij aan u kunnen verlenen? Bij ons hoeft u nooit bang te zijn dat u teveel zult betalen. Hoewel vele andere bedrijven bewezen hebben dat zij voor torenhoge tarieven maar half werk afleveren, zullen wij ervoor zorgen dat problemen helemaal verdwenen zijn. U kunt bij ons in Geleen altijd rekenen op een deskundige medewerker met kennis van zaken. Kwaliteit en service zijn altijd gewaarborgd, waarbij u bovendien altijd kunt rekenen op de meest scherpe tarieven.

Navigatie