Ga ongedierte te lijf!

Heeft u last van ratten en bent u op zoek naar een bedrijf die deze voor u kan bestrijden? Roovers Rioolreiniging staat voor iedereen klaar als het gaat om ratten bestrijden. Als er sprake is van overlast van ongedierte, dan wilt u dit uiteraard snel aan laten pakken. Als u kiest voor ons bedrijf dan bent u op het gebied van ratten bestrijden direct bij het juiste adres terecht gekomen. Met een brede dienstverlening staan wij altijd voor iedereen klaar. U kunt ons op doordeweekse dagen contacteren, maar ook voor spoedklussen in het weekend staan wij uiteraard graag voor u klaar. Als u ons contacteert om ratten te bestrijden dan wilt u uiteraard dat alles snel geregeld kan worden. Wij gaan echter niet alleen voor snelheid, maar ook voor kwaliteit. Zodra wij bij u terecht komen kunt u ervanuit gaan dat wij niet eerder weggaan tot wij zeker weten dat al het ongedierte zal vertrekken. Door de jaren heen hebben wij, mede dankzij onze ruime ervaring, al heel wat klanten op weten te doen. Wij zijn daarom niet alleen beschikbaar voor de particuliere markt, maar ook voor ondernemers hebben wij tal van mogelijkheden om op een juiste manier een bestrijding uit te kunnen voeren.

Kies voor één van de vele diensten van ons bedrijf

Als bedrijf willen wij ons uiteraard goed kunnen onderscheiden. Niet alleen ratten bestrijden is daarom te vinden in ons totaalpakket van diensten, maar ook andere diensten kunnen wij voor u verzorgen. Het grote voordeel is uiteraard dat wij altijd alles in huis hebben om de totaaloplossing te kunnen bieden voor iedere klant. Bij onze complete dienst verlening kunt u altijd rekenen op een hoogwaardige service. Wij gaan met u het gesprek aan en zullen daarna de ratten zo snel mogelijk voor u bestrijden. Mocht u eerst een passend advies willen ontvangen of een offerte, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Met ons overzicht van onze diensten willen wij u alvast op de hoogte stellen van de vele mogelijkheden die wij u als klant kunnen bieden.

  • Ontstopping van rioleringen
  • Onderhoud riolering
  • Reparatie/renoveren
  • Bestrating
  • Dampdetecties uitvoeren
  • Stankoverlast tegengaan
  • Tv-inspecties
  • Opsporingswerkzaamheden
  • Ratten bestrijden

Ratten bestrijden

Contact

Bent u van plan om ratten te laten bestrijden? Neem vandaag nog contact met ons op om het ongedierte bij uw woning of bedrijf te verjagen. U kunt ons telefonisch bereiken voor normale klussen en in het weekend alleen voor spoedklussen. Daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk om ons een mail te sturen en kunt u eventueel ook gebruik maken van ons contactformulier.

Navigatie