Laat uw riolering aanpakken door een professional

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf omdat u uw riool moet laten ontstoppen. Uw riool ontstoppen is voor ons dagelijks werk en levert dan ook geen enkel probleem voor ons op. Roovers Rioolreiniging kan u uiteraard uitstekend van dienst zijn. Dankzij het gebruik van professionele materialen kunnen wij altijd uw riolering op de meest vakkundige wijze aanpakken. Problemen kunnen voorgoed verdwijnen als u gebruikt maakt van de complete service die wij u te bieden hebben. U kunt ons doordeweeks altijd benaderen voor meer informatie. Mocht het voorkomen dat u een verstopping heeft die enige spoed vereist, dan ontstoppen wij uw riool uiteraard ook graag in het weekend. U kunt telefonisch contact met ons opnemen en wij zullen uw spoedklus snel aanpakken. Uiteraard willen wij, voordat we kunnen beginnen, weten waar de problemen aan uw riolering ontstaan. Om doeltreffend te werk te kunnen gaan zullen wij allereerst het probleem analyseren. Daarna kunnen wij met alle materialen uiteraard snel te werk gaan om uw problemen geheel te laten verdwijnen.

Brede mogelijkheden qua diensten

Onze dienstverlening reikt verder dan alleen het ontstoppen van uw riool. Uiteraard kunnen wij altijd uw riool ontstoppen, maar ook voor alle onderstaande diensten kunt u altijd snel contact met ons opnemen. Voor de complete dienstverlening die wij u bieden kunt u rekenen op een uitgebreide service. Daarnaast kunt u met ruim 25 jaar ervaring er altijd vanuit gaan dat wij uw verstoppingen of eventuele andere problemen op een vakkundige wijze op zullen lossen. Bij Roovers Rioolreiniging kunt u altijd rekenen op een geheel vrijblijvend advies. Uiteraard zullen wij daarbij ook een offerte voor u opstellen en weet u op die manier vooraf altijd voor wat voor kosten u eventueel komt te staan.

  • Ontstopping van rioleringen
  • Onderhoud riolering
  • Reparatie/renoveren
  • Bestratingen
  • Dampdetecties uitvoeren
  • Stankoverlast bestrijden
  • Tv-inspecties
  • Opsporingswerkzaamheden
  • Ratten bestrijden

Riool ontstoppen

Altijd scherpe tarieven middels een vrijblijvende offerte

Moeten wij uw riool ontstoppen of bent u van plan één van onze andere diensten te gaan gebruiken. U zal in geen enkel geval teveel willen betalen. Wij ontstoppen niet alleen uw riool tegen scherpe prijzen, maar ook de tarieven voor alle andere diensten proberen wij altijd zo laag mogelijk aan te bieden. Allereerst zullen wij u uiteraard voorzien van een vrijblijvend advies en offerte. U bepaalt of u daarna gebruik wenst te maken van onze diensten of niet. Bel of mail ons vandaag nog en laat uw riool ontstoppen door een echte vakspecialist.

Navigatie